Nettside personvern policy

Ved å bruke nettsidene til LM Informasjonstjenester, samtykker du til innhenting og bruk av personlige opplysninger i samsvar med denne erklæringen. Selv om erklæringen er utviklet for å ta hensyn til endringer i Internett-teknologien, kan den endres, og slike endringer vil bare bli varslet på denne siden.

Behandlingen av personopplysninger er regulert av personopplysningsloven. Eventuelle forespørsler fra enkeltpersoner om tilgang til informasjon som LM Informasjonstjenester har om dem, gjøres via e-post:

Hva slags opplysninger samles inn?

For å kunne bruke nettstedet til LM Informasjonstjenester trenger du for øyeblikket ikke å registrere deg eller oppgi noen personlig informasjon om deg selv. All personlig informasjon som samles inn fra besøkende på nettsiden vår, er på fullstendig frivillig basis.

I enkelte tilfeller kan vi be deg om å oppgi noen begrensede personlige opplysninger om deg selv for å delta på tjenester vi tilbyr, som for eksempel registrering til et LibNet-kurs. Disse opplysningene kan omfatte navn, tittel, institusjonstilknytning, adresse, telefonnummer og e-postadresse. De kan lagres elektronisk eller manuelt av LM Informasjonstjenester.

Bruk av informasjonskapsler (cookies)

Informasjonskapsler er små tekstfiler som plasseres på datamaskinen av nettstedene du besøker. De er mye brukt for å få nettsteder til å fungere hensiktsmessig eller mer effektivt, samt å gi informasjon til eierne av nettstedet.

LM Informasjonstjenesters nettsted gjør bruk av Google Analytics for å spore hvordan nettstedet blir brukt. Informasjonskapslene fra Google Analytics lagrer informasjonen anonymt, slik som hvor brukerne kommer fra (søkemotor, direktekobling e.l.), hvilke sider som ble besøkt og hvor lenge brukerne var på hver side. Vi bruker denne informasjonen til å hjelpe oss med å forbedre nettstedet vårt og overvåke hvor vellykket nytt utviklingsarbeid har vært. Hvis du vil ha mer informasjon om slike informasjonskapsler, besøk Googles nettside om personvern.

For å avmelde deg sporing av Google Analytics på alle nettsteder du besøker: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout. Eller bruk følgende koblinger for å endre innstillingene på nettleseren din, slik at informasjonskapsler ikke lagrer denne typen data:

Alternativt gir http://www.allaboutcookies.org råd om hvordan du gjør dette, samt ytterligere informasjon om informasjonskapsler og hvordan du håndterer dem.

Vi sporer også antall besøkende via sporingsinformasjonskapsel fra Monet CMS. Til slutt bruker vi en informasjonskapsel i tekststørrelse for å forbedre besøket ditt på nettstedet.  

Hva gjør vi med informasjonen?

All personlig informasjon som du oppgir til oss, vil bare bli brukt til formål angitt på det tidspunktet vi ber om det. Vi vil ikke selge, lisensiere eller bytte bort din personlige informasjon til andre. Vi gir ikke personlige opplysninger til selskaper som driver med direktemarkedsføring eller andre slike organisasjoner.

Personlig informasjon du oppgir og alle andre opplysninger om deg, vil bli bevart av LM Informasjonstjenester og kan benyttes i egne markedsføringsøyemed, eller noen ganger deles med andre organisasjoner i forebygging av svindel. Ved å bruke loggdata, analyserer vi demografisk og annen statistisk informasjon om brukeratferd for å analysere populariteten og effektiviteten til nettstedet vårt. Når vi gjennomfører en slik analyse, og i løpet av virksomheten, vil vi bare avsløre slik informasjon i samlet form som ikke identifiserer enkeltbrukere.