Personal

LM Informasjonstjenester er Nordens største kundeserviceorganisasjon, hvor vi setter pris på kunnskaper og yrkeskompetanse. Kundeservicearbeiderne våre er språkkyndige og flere har også høyskoleutdannelse.

Lokal tilstedeværelse er viktig for oss. Derfor har vi i alle land egne salgsmedarbeidere og kundeservicearbeidere med gjennomsnittlig ti års erfaring i bransjen. På grunn av de raske forandringene i datatjenestebransjen, satser vi mye på kontinuerlig utvikling av våre arbeideres kompetanse.  

En viktig del av arbeidet vårt er dessuten samarbeid med forskjellige organisasjoner i bransjen samt å delta på messer innen fagområdet. For eksempel er teamet som er ansvarlig for utgiverforbindelser hvert år en aktiv deltaker på Frankfurt Book Affair.

Vi opererer i samarbeid med forskjellige læreinstanser, og derfor tilbyr vi gode muligheter til å ta en praksisperiode eller utføre en studieoppgave hos oss. I tillegg deler vi årlig ut forskjellige stipender til datatjenestebransjens instanser for å støtte utviklingen av kunnskapsnivået i bransjen.