Verdier

Verdiene våre styrer virksomheten slik at vi oppfyller visjonen vår. Visjonen vår er å være den mest verdsatte samarbeidspartneren innen datatjenester ved å tilby lokal og sakkyndig kundeservice samt innovative løsninger, som er utviklet for kostnadseffektiv anskaffelse og administrasjon av dataressurser.

Verdiene våre er:

  • Kundenes suksess
    Vi ønsker at kundene skal være fornøyde med oss. Derfor satser vi i alle land på en lokal og sakkyndig kundeservice som arbeider sammen med kundene våre på deres eget språk. Målet vårt er å støtte kundene gjennom hele livssyklusen til tjenestene våre.
  • Varig innovasjon og mot til å utvikle seg
    Vi har alltid ønsket å ligge i teten i utviklingen av datatjenestebransjen, som utvikler seg med raske skritt. Vi satser mye på teamet som har ansvaret for produktutvikling og tekniske løsninger og deltar aktivt på forskjellige seminarer og arrangementer i bransjen. Mange av tjenestene våre er utviklet i samarbeid med kundene våre. Innovasjonen synes også i kundenes hverdag i form av omfattende løsninger som er enkle å bruke.
  • Tradisjoner er en styrke
    LM Informasjonstjenester er også i dag en familiebedrift. Vi engasjerer oss langsiktig overfor våre kunder, de ansatte og andre samarbeidspartnere. Våre arbeidere har gjennomsnittlig over ti års erfaring i bransjen. Våre lokale og sakkyndige kompetanse i bransjen synes også i vår høye kundetilfredshet.