Medisinske bibliotek  

Vi tilbyr skreddersydde tjenester til medisinske bibliotek og sykehusbibliotek for anskaffelse, administrasjon og for eksempel analysering av bruksgraden av elektroniske og trykte ressurser. Med våre administrasjonstjenester blir det lettere å bruke ressursene. Vårt utvalg av tjenester består i medisinske tidsskriftpakker, bruks- og administreringstjenester for e-ressurser (f.eks. PubMed) samt medisinske e-bøker.

Du blir betjent av bransjens mest kompetente fagfolk med lang erfaring innen datatjenester. Teamet vårt for akademiske og medisinske bibliotek treffes hverdager kl 08.00-16.00. Vi hjelper deg på ditt eget språk.

ERC-teamet tilbyr full støtte i bruk av e-ressurser og tekniske løsninger

ERC-teamet vårt (Electronic Resources Consulting) har som oppgave å betjene kundene våre ved anskaffelse, bruk og administrering av elektroniske ressurser. Når vi er samarbeidspartneren deres i alt som har med e-ressurser og tekniske løsninger å gjøre, kan dere konsentrere dere om deres eget arbeid og kundene deres.I tillegg arrangerer vi faglige seminarer og deltar aktivt i virksomheten til medisinske bibliotekorganisasjoner.