Offentlige bibliotek  

LM Informasjonstjenester tilbyr formidlingstjenester for tidsskrifter, eBoktjenester, håndteringstjenester for elektroniske ressurser og databasetjenester til folkebibliotek og den offentlige sektor. Gjennom oss kan du også skaffe deg avisenes nettjeneste PressDisplay og gjøre bibliotekets utvalg av aviser enda mer allsidig enn før.

Du blir betjent av bransjens mest kompetente fagfolk med lang erfaring innen datatjenester. Teamet som konsentrerer seg om folkebibliotek samt innkjøpsenheter for den offentlige sektor treffer du hverdager kl 08.00-16.00. Vi hjelper deg på ditt eget språk.

ERC-teamet tilbyr full støtte i bruk av e-ressurser og tekniske løsninger

ERC-teamet vårt (Electronic Resources Consulting) har som oppgave å betjene kundene våre ved anskaffelse, bruk og administrering av elektroniske ressurser. Når vi er samarbeidspartneren deres i alt som har med e-ressurser og tekniske løsninger å gjøre, kan dere konsentrere dere om deres eget arbeid og kundene deres.

Vi er aktivt med i folkebibliotekenes internasjonale samarbeidsgrupper og deltar i forskjellige organisasjons- og utviklingsprosjekter i samarbeid med andre leverandører i bransjen. Velkommen til å treffe oss!